ΔΙΔασκουν

Βιογραφικά Σημείωμα

Είμαι η Φωτεινή Γαλανοπούλου και είμαι η ιδρύτρια της σχολής Unitas και δασκάλα γιόγκα . Η γιόγκα μου άλλαξε τον τρόπο που σκέφτομαι και αισθάνομαι. Ασκούμε μέσω της γιόγκα σχεδόν καθημερινά πάνω από 20 χρόνια. Μέσα σε αυτά τα χρόνια διδάχθηκα και δοκίμασα πολλά διαφορετικά συστήματα γιόγκα από Έλληνες και ξένους δασκάλους.

Σπούδασα λογιστική στα ΑΤΕΙ Πειραιά και έχω κάνει μεταπτυχιακό στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ξεκίνησα να κάνω γιόγκα και διαλογισμό το 2003 και το 2013 ξεκίνησα να διδάσκω. Είμαι συγγραφέας και πιστοποιημένη δασκάλα γιόγκα για ενήλικες και για παιδιά (Yoga Alliance) έχοντας ολοκληρώσει 500 ώρες εκπαιδεύσεων όπως επίσης και 200 ώρες γιόγκα για παιδιά .

Εκτός από την εκπαίδευση μου στη hatha yoga, Vinyasa yoga και Raja yoga, έχω εκπαιδευτεί στην Yin yoga, restorative yoga και adaptive yoga με την Michelle Young στη Νέα Υόρκη. Βλέποντας τα οφέλη της γιόγκα την περίοδο της εγκυμοσύνης μου, εκπαιδεύτηκα το 2019 στην γιόγκα για εγκύους και γιόγκα για μετά την εγκυμοσύνη με το σύστημα της Birthlight της Αγγλίας.

Διδάσκω yoga Nidra και Mindfulness όπως επίσης διαλογισμό για το τραύμα. Είμαι πιστοποιημένη δασκάλα για παιδιά με ιδιαιτερότητες (ΑΜΕΑ), και για την Τρίτη ηλικία. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Qi kong, μουσικοκινητικής, ψυχολογίας, αυτοβελτίωσης και Ayurveda στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τέλος, είμαι η συγγραφέας του βιβλίου που σου μαθαίνει τη Family yoga, «Το αρκουδάκι και το χαμένο μαντίλι», ενώ αυτήν την περίοδο είναι υπο έκδοση το νέο μου βιβλίο παιδικής γιόγκα. Διεξάγω δικά μου εκπαιδευτικά προγράμματα, βασικό πρόγραμμα 200 ωρών και εκπαίδευση στην παιδική γιόγκα (50 ωρών και 100 ωρών). Διδάσκω, διαλογισμό, hatha yoga, Vinyasa flow yoga, yoga mix, γιόγκα εγκύους. Εξειδικεύομαι, στη σωστή στάση σώματος και ισορροπία.

Χώρος Μαθημάτων

ARE YOU READY FOR CHANGES?